Областният информационен център в Ловеч направи осем успешни партньорства с общините

ˆ

ˆ

В осем поредни срещи в периода 18-22 май 2015 г. екипът на Областен информационен център-Ловеч се срещна със свои партньори, колеги и приятели в осемте общини от областта. Събитията в този информационен цикъл бяха посветени на успешните партньорства и сърдечните взаимоотношения с всички потребители на услугите на Центъра през изминалите три години и половина и информация за отворени процедури за набиране на проектни предложения.

Емоционални презентации, посветени на съвместната работа на ОИЦ-Ловеч с общинските администрации, читалищата, образователни и културни институции и местните фирми през трите години, представи екипът на ОИЦ – Ловеч в Априлци, Троян, Тетевен, Ябланица, Угърчин, Луковит, Летница и Ловеч.

Важен момент в срещите бе обучението на представителите на общинските власти, социалния сектор и бизнеса по двете стартирали процедури – „Независим живот“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020“ и „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“. Служителите от Областния център коментираха основните моменти в публикуваните насоки за кандидатстване и разясниха как протича електронното подаване на проектните предложения през Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕСИФ – ИСУН 2020. Целта на срещата отново бе активно насърчаване на потенциалните бенефициенти да подготвят проекти за европейско финансиране на своите идеи.

Весел момент в седем от осемте срещи бе раздаването на импровизираната томбола на участниците в националната инициатива „Да създадем ЗАЕДНО България 2020“. Благодарности, признание и пожелания за успешни бъдещи партньорски инициативи получи Областния център от присъстващите на събитията.

 

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s