В Ловеч 84 първокласници прекрачиха прага на ОУ „Васил Левски“

DSC02693

84 първокласници прекрачиха прага на ОУ „Васил Левски“ на 15 септември. Училището посрещна и децата от една подготвителна предучилищна група. В клас влязоха и млади таланти от футболна академия „Литекс“, които са от различни градове в страната, но са избрали да бъдат ученици в ОУ „Васил Левски“.
На празника на училището бяха депутатите от ГЕРБ Корнелия Маринова и Антон Долапчиев,

Иваничка Буровска, главен експерт в Регионалния инспекторат по образованието, Тони Паричев и Дарина Русева – представители на Община Ловеч, Петър Цолов, член на Училищното настоятелство, Трифон Попов, изпълнителен директор на ФК „Литекс“, Даниел Моралес, треньор във футболна академия „Литекс“.
С топли думи към първокласниците и пожелания за успехи към по-големите ученици се обърна директорът Илица Петрова. Тя благодари и на родителите за подкрепата и съпричастието към учебно-възпитателната работа в училището. Музикален поздрав отправи четвъртокласникът Иво Константинов, който стана известен с участието си в конкурса за „Детската Евровизия“.
За първия учебен ден всички стаи на училището бяха освежени, ламиниран паркет бе поставен в 10 класни стаи, подновена е подовата настилка в сутерена на училището. Направена е беседка във вътрешния двор, която е предназначена за извънкласни дейности и отдих на учениците, които са на целодневно обучение.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s