ГЕРБ ще се яви на изборите в община Ловеч с номер 6, а БСП с номер 12

Biuletina

ПП ГЕРБ ще се яви на изборите в община Ловеч с номер 6, а БСП с номер 12. Това показа изтегленият вчера в ОИК жребий за номерата, под които партиите и коалициите ще се явят на изборите на 25 октомври.

В местния вот за кмет и общински съветници участват общо 22 партии и коалиции и четирима независими кандидати. Под номер 1 в бюлетината е коалицията „Избор за Ловеч“, с номер 2 е НФСБ. С номерата 10 и 11 ще се избират кандидатите съответно на АБВ и „Атака“. Номер 3 бе изтеглен за Движение „Напред България“, 4 – за Обединения блок на труда – Български лейбъристи, а номер 5 – за Народен съюз. „Движение 21“ ще е с номер 7, след това са Зелената партия и „Глас народен“. На ДПС и Реформаторския блок се паднаха съответно номерата 20 и 22.

С номер 21 е Цветослава Димитрова – независим кандидат за общински съветник. Другият независим кандидат за общински съветник – Виктория Кръстева, е с номер 18. Независимите кандидати за кметове на населени места Никола Иванов и Детелин Димитров в бюлетината ще са под номер 14 и 15. След тях са Обединени земеделци и ВМРО – БНД. Останалите – ПП „Никола Петков“ и Нова алтернатива, ще са с номера 13 и 19.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s