Представители на ЦИК провеждат откри работна среща в Ловеч за изборите

IMGP6887Работна среща – обучение имаше на 13 октомври в Ловеч, като на нея представители на Централната избирателна комисии разясняваха провеждането на изборния процес пред Общинските избирателни комисии от областта. В срещата участваха и представители на всички институции, ангажирани с организирането и провеждането на местни избори 2015. Срещата откри зам.-областният управител Георги Терзийски.
Апелирам към вас да бъдете активни, тук и сега да зададете всички въпроси, да уточните всички подробности и детайли, за да можем да организираме и проведем изборния ден по най-добрия възможен начин като организация, честно и отговорно като процес на избор, призова Терзийски. Той поясни, че всички ангажименти по закон и отговорностите на областната администрация, свързани с организационно-техническата подготовка на предстоящите избори, се извършват по план от екип, утвърден със заповед на Областен управител.
Очаквам след обучението всеки един от вас да бъде достатъчно подготвен, за да произведем изборите за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства, както и националния референдум достойно и според изискванията на изборния кодекс, каза още зам.-областният управител.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s