Ученици от Езиковата гимназия се обърнаха с отворено писмо до политиците

Отворено писмо с подписиУченици от Езиковата гимназия се обърнаха с отворено писмо до политиците в Ловешко за помощ, става ясно от долния текст. Те разказват за своя съученик Григор Иванов, който има нужда от протеза. Ето и текста:

През последните дни, та чак до 25 октомври, всички Вие облъчвате публичното пространство с Вашите идеи и виждания за развитието на община Ловеч. Всички Вие, от целия политически спектър, се опитвате да впечатлите нас – младите хора, че сте загрижени за нас и бъдещето ни, че сте загрижени за бъдещето на община Ловеч, че искате ние да останем да живеем и работим тук, да се развиваме тук. Цял месец, а и дълго след това, гледаме Вашите лица от плакатите, с които всяка изборна кампания тапицирате града и селата на общината – вероятно с надеждата да запомним името и номера Ви, за да гласуваме за Вас. Всяка изборна кампания Вие отправяте Вашите послания, адресирани специално към нас – младите хора, които по думите Ви сме бъдещето на Ловеч.

            И след всяка изборна кампания ние ставаме все по-малко и по-малко, защото трудно Ви вярваме! И тази ще е така!

            Има обаче нещо, с което бихте били полезни през този един месец! Нещо, което бихте могли да направите, за да изпълните поне едно Ваше обещание реално – да подобрите живота поне на един човек, да покажете загриженост и съпричастност поне към един млад човек от Ловеч.

            И това е Григор Иванов, ученик в Ловешката езикова гимназия, която всеки от Вас използва при всеки случай като сцена, на която да се покаже!

            Гого има нужда, спешна нужда от протеза за ампутирания си крак. Цената й сигурно е много по-малко от всички средства, които Вие ще похарчите само за плакатите. Затова ние, група млади хора от Ловеч, от Ловешката Езикова гимназия,  Ви призоваваме – направете нещо реално днес и сега, бръкнете дълбоко в чувалите си с пари за изборите и отделете по-щедра сума – за да изправим заедно Гого на крака!

            Сигурно тогава и Вие ще можете да ни гледате – нас, младите, с по-искрени очи! А може и ние да Ви повярваме, че наистина сте загрижени за нас, за нашето бъдеще!

Титуляр: Григор Станиславов Иванов
Банка: Societe Generale Експресбанк
IBAN: BG67 TTBB 9400 5527 2302 88
BIC: TT BBBG22

ГРУПА МЛАДИ ХОРА ОТ ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ

В ЛОВЕЧ, ПРИЯТЕЛИ НА ГОГО!

 

Advertisements

One thought on “Ученици от Езиковата гимназия се обърнаха с отворено писмо до политиците

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s