Избухна „плакатната война“ в Ловеч, унищожиха два билборда на ДПС

DPSИзбухна „плакатната война“ в Ловеч, след като вандали унищожиха два билборда на ДПС . Те са на кандидата за кмет на община Ловеч от партия ДПС Ертан Хасан, уточни пресцентърът на движението. Единият е зацапан с червена боя, другият е скъсан.
Посегателството е станало в нощта срещу понеделник. С това явно се слага началото на „плакатната война“ в Ловеч, която по традиция винаги ескалира преди изборния ден.
Според позицията на общинската структура на ДПС Ловеч, ставаме свидетели на грозни сцени, недопустими за цивилизовани отношения между хората и неприемливи за открита и честна предизборна надпревара.
Припомня се, че още в първите дни на предизборната кампания ДПС инициира споразумение за политическа толерантност. Целта на това споразумение бе всички да се обединим около ангажимента за честна, открита и толерантна надпревара в името на избирателите.
„Движението за права и свободи не разделя хората по етническа принадлежност и вероизповедание, не разделя населените места на малки и големи. В нашите редици има място за всеки открит, честен и достоен гражданин на България, припознал либералните европейски ценности. Еднакво зачитаме и уважаваме избирателите в област Ловеч, независимо на кого симпатизират. Нашите общински съветници и кметове ще работят еднакво за всички! Защото бъдещето ни е общо и то трябва да е по-добро за всички нас!“, се казва в позицията.
Нека водим кампания на толерантност и заедност за едно по-добро бъдеще, е мнението на Ертан Хасан – общински председател на ДПС Ловеч.

Снимка: lovechmedia.com

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s