При балотаж в Ловеч ВМРО-БНД в Ловеч няма да указва на членовете кого да подкрепят

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Част от ловешката листа

При евентуален балотаж ВМРО-БНД в Ловеч няма да указва на своите членове кого да подкрепят, а те ще гласуват по съвест. Това стана ясно от днешната пресконференция в Ловеч, на която присъства и председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.
Той определи кандидатите за общински съветници на партията в Ловеч като компетентни и доказали се професионалисти. ВМРО-БНД в Ловеч не издига кандидат за кмет, но разчитат на значим брой съветници.
„Нашите кандидати не са случайни хора, всеки един от тях в своята професия е доказан професионалист. Амбицията ни е да покажем, че освен наложения модел на купуване на гласове, притискане на избирателите с власт, има и почтен модел, по който работи ВМРО. Ние залагаме на грамотни, компетентни хора, доказали се в своя професионален и житейски опит, хора, които могат да се заемат с решаване на проблемите, както на съответните общините, така и на обикновените хора“, заяви Каракачанов.
Листата с кандидатите за общински съветници бе представена от водача адвокат Детелина Сотирова. На второ място е Габриела Георгиева, директор на Ветеринарната гимназия. На следващите три места са специалисти в сферата на енергетиката, електроинженерите Поля Христова, Николай Джачков и Моника Генчева. Шести е Ивайло Стоянов, бизнесмен, а след него е Евгени Василев – електроинженер, консултант по създаване на безопасни и здравословни условия на труд. На последните две места са Любомир Петров, спортист, компютърен специалист, и Станимир Конов, социален работник, който поради заетост не присъстваше.
„Партията не е на първа линия в политическия живот на Ловеч след дълга пауза, следваме наша логика в предизборната компания“, заяви троянецът Даниел Сираков, председател на областния комитет на партията.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s