Десните се обединиха преди балотажа в Ловеч

gerbПолитически сили и граждани публично подкрепиха Корнелия Маринова преди втория тур в неделя.
В лицето на Корнелия Маринова и нейния екип община Ловеч има исторически шанс да се отърси от досегашния порочен управленски модел, наложен от БСП и ДПС, и да поеме по пътя на прогреса, на икономическото и морално възраждане. Промяната към прозрачно, диалогично и честно управление е все по-възможна, след като редица политически сили, личности и граждани публично подкрепиха кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Ловеч преди балотажа в неделя.
Целият ден вчера (четвъртък) протече под мотото „Ден на подкрепата за Корнелия Маринова“. Зад кандидатурата на г-жа Маринова застанаха: Реформаторският блок, независимият Кирил Гумнеров, Националният фронт за спасение на България, Български демократичен център, РЗС, БЗНС–„Никола Петков“. На практика се сформира единен фронт на всички участници в изборите срещу досегашните управляващи от БСП и ДПС!
В рамките на този ден в Ловеч лично дойде и зам. председателят на Народното събрание Иван Иванов от Реформаторския Блок, който каза: „Аз познавам г-жа Маринова и знам колко е активна тя в парламента. Тя ще направи всичко, за да тръгне градът ви по пътя на развитието. Г-жа Маринова ще вкара Ловеч в списъка на добрите общини! Аз идвам днес тук, за да покажа, че десните хора трябва да си партнираме и по места, а не само на национално ниво, за да има видими резултати навсякъде”.
„Разчитам на принципна и открита подкрепа, затова публично представяме политическите партии, личности и граждани, които искат нов модел на управление на Ловеч”. Това заяви Корнелия Маринова по време на срещата на подкрепилите я за балотажа политически сили и личности с жители на Ловеч, която се проведе в читалище „Наука“. Преди това всички заедно извървяха пътя от площад „Тодор Кирков” до читалището, за да демонстрират единството си в желанието за промяна в общината.
Освен местните представители на политическите формации, които застават зад кандидата на ГЕРБ в Ловеч, за да я подкрепят лично в шествието и на срещата дойдоха и секретарят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по околна среда и води Станислав Иванов, Александър Христов – председател на националния предизборен щаб на БЗНС, д-р Нено Димов, Георги Харизанов, Тома Биков и Петър Николов от Института за дясна политика. Те се обединиха около идеята, че е дошло време Ловеч да излезе на пътя на прогреса и да догони в развитието София, Бургас, Стара Загора, Габрово, Кюстендил и други областни центрове, където резултатите от дясното управление са видими и кметовете се преизбират от гражданите с огромна подкрепа.
„От години Ловеч е в ръцете на един тесен кръг хора, които „управляват“ общината със задкулисни договорки, безпардонен маниер и високомерие към всички ловчалии, които не попадат в описанието на „наши хора“ – казаха представителите на Реформаторския блок.
Заедно с подкрепилите я политически сили, техните симпатизанти и жители на община Ловеч, Корнелия Маринова бе категорична, че предстои много работа, с която Ловеч да бъде вдигнат на крака и да се превърне в един проспериращ, уютен, европейски град. „Тази кауза е в името на всички граждани, независимо от политическата им ориентация. Промяната е възможна и е все по-близо до ловчалии. От всички нас зависи да се преборим за нея”, завърши Корнелия Маринова.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s