Без успех досега е спасителната операция при Крушунските водопади

kru6una nova3

Без успех спасителната операция по изваждане на затрупаните двама туристи в района на Крушунските водопади вече продължава над 20 часа. Екипите, ангажирани със спасяването на хората, до 4 часа тази сутрин са разчиствали срутилите се тонове скалната маса.
В момента те отново са на мястото и се очаква специализирана техника от София и Монтана, с която да бъдат разрушени две огромни скали, съобщи кметът на община Летница Красимир Джонев. По думите му автотранспортна техника не може да стигне до мястото, по въздух също не може, единственият начин е чрез пренасяне.
На екипите на ловешката районна служба за пожарна безопасност и защита на населението помагат и техни колеги от Велико Търново и Плевен. В спасителните дейности участва и група алпинисти от планинската спасителна служба.
Огромно количество земна маса вчера /6 ноември/ около 12 часа се срути в района на Крушунските водопади и затрупа двама туристи. По първоначална информация на полицията става въпрос за българка с двойно гражданство и англичанин. Жена, пострадала при инцидента, е в болница в Плевен. (БТА)

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s