Новите зам.-кметове на община Ловеч – Ивелина Радевска, Цветан Георгиев и Венцислав Христов

ивелина радевска

ивелина радевска

Ясни са вече новите зам.-кметове на община Ловеч – това са Ивелина Радевска, Цветан Георгиев и Венцислав Христов, съобщи пресцентърът на институцията. Днес кметът на община Ловеч Корнелия Маринова назначи двама свои заместници.

цветан георгиев

цветан георгиев

В длъжност встъпиха Ивелина Радевска с ресор строителство, архитектура, градоустройство и екология и Цветан Георгиев – зам.-кмет по общинска собственост, икономическа политика и местни приходи. Те поемат функциите на досегашните титуляри Пенка Николова и Ертан Хасан.

венцислав христов

венцислав христов

Утре, четвъртък, в длъжност ще встъпи и третият заместник на Корнелия Маринова – дългогодишният директор на ОУ „Христо Никифоров“ Венцислав Христов. Той поема ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности.
Кой кой е?
Ивелина Радевска е родена на 20 септември 1974 г. в Троян, където завършва средното си образование – в механотехникума. Дипломира се като бакалавър по „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в Габрово, там придобива и магистратура „Електроенергетика и електрообзавеждане“. Работила е в частния бизнес, омъжена, с две деца.
Цветан Георгиев е роден на 2 март 1970 г. в Угърчин. Завършил е механотехникума в Ловеч и след това Техническия университет в Габрово, магистър по „Електрически машини и апарати“, придобива втора магистратура по „Комуникационна техника и технологии“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Работил е в БТК АД 10 години, седем от които като началник на „Далекосъобщения“ – клон Ловеч. 11 години е в община Угърчин, една година като секретар на общината и 10 години като зам.-кмет. Баща на две деца.
Венцислав Христов е дългогодишен директор на ОУ „Христо Никифоров“ в Ловеч, бил е общински съветник и кандидат-кмет на СДС за Ловеч.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s