Общинският съвет в Ловеч ще избере своите зам.-председатели на 3 декември

20.11.15 общинският съвет

Председателят на общинския съвет Петър Цолов обяви след края на днешната сесия, че свиква третото поред заседание на 3 декември, четвъртък.

Проектодневният ред включва приемане на Правилник за организацията и дейността на общински съвет – Ловеч, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, структуриране на постоянните комисии за мандат 2015-2019 г. и определяне на състава им, както и избор на зам.-председатели на общинския съвет. Сред точките са още определяне на представител на общинския съвет в общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България и освобождаване на Ибрахим Абдиев като член на съвета на директорите на „Еко“ ЕАД поради избирането му за кмет на с. Малиново.

Още ОбС определи по предложение на съветника Данчо Заверджиев за свой представител в областния съвет за развитие на област Ловеч Милко Недялков. Първоначално предложение бе направил председателят на общинския съвет Петър Цолов за Иво Райнов, който оттегли кандидатурата си.

В началото клетва положиха обявените за избрани общински съветници Георги Карамишев (ГЕРБ) и Йовка Тодорова (ГЕРБ). Карамишев влиза на мястото на областния управител Ирина Митева, а Тодорова – на назначената за зам.-кмет Ивелина Радевска. Клетва положи и Васил Василев (БСП), който не присъства на първото заседание.

 

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s