Покруса в Ловеч – Литекс става ЦСКА

gan4evПоследните новини от неделя са тъжни за ловешките фенове – Литекс става ЦСКА. Sporta.bg съобщи, че днес в офиса на Гриша Ганчев в „Литекс тауър“ е имало събрание, на което са присъствали представители на всички „армейски“ фракции. Както от София, така и от провинцията, са пристигнали 70 души.

Водещ на събитието е бил шефът на ОСК ЦСКА Георги Калчев. Присъствал е и самият Гриша Ганчев, който е изразил емоционално позицията си. А тя е, че единственият шанс ЦСКА отново да е страшилище е да бъде осъществено сливане с Литекс и преместване на седалището в София.

Всичко това ще се случи много скоро – веднага след коледните и новогодишни празници. Така ЦСКА ще се бори за титлата още тази година. Но не титлата във „В“ група, а тази от „А“,която дава право на излаз в ШЛ.

Дали УЕФА няма да пореже ЦСКА за участие в Европа – не се знае. Това обаче едва ли вълнува „червените“ запалянковци.

След гласуване 70-те фенове са решили Литекс да стане ЦСКА

Всички с изключение на един са вдигнли ръце „за“ и са поискали ЦСКА в елита напролет. Вариантът не е бил подкрепен само от човека на „Офанзива“. От групировката обаче обещали да не пречат, тъй като нямат алтернативен вариант.

Било е възложено на Гриша Ганчев да движи проекта, като феновете приели той да не изнася повече подробности, докато няма нещо черно на бяло. Така не се знае още как ще стане сливането, кой ще е треньор, каква ще е селекцията и т.н.

Ясно е обаче – феновете на ЦСКА се обединиха – другите са бесни.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s