Три взломни кражби във вторник, двете разкрити

police 3Криминалисти от РУ-Ловеч работят по разкриването на грабеж.

На 24.11.2015г. в 06.50ч. в РУ-Ловеч е получен сигнал от 38 годишна жена, че на ул. «Търговска»55, непознато лице  е издърпало дамската й чанта, с  намиращите се в нея мобилен телефон, портмоне със сумата от 100 лева и дребни козметични вещи.

Около час по-късно полицай е намерил захвърлена дамската чанта, като от нея са липсвали парите и мобилния телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 24.11.2015г. в 07.25ч. в РУ Угърчин е получен сигнал за извършена взломна кражба от детската градина в с.Кирчево. Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които са установени извършителите: момиче на 12 години и момче на 7 години и двамата от с.Кирчево, които при престъпното посегателство са отнели сумата от 5 лв. По случая е образувана преписка и работата продължава.

 

На 24.11.2015г. около 23.00ч. в РУ Луковит е получен сигнал от 65-годишен  жител на с.Беленци,  че познат за него мъж е влязъл в дома му, нанесъл му е побой, счупил е част от стъклата на прозорците и му откраднал мобилен телефон. Незабавно е сформиран екип, който е извършил издирвателни мероприятия по «горещи следи», в резултат на които е установен извършителят: 32 годишен мъж от гр.Никопол. Той е задържан за срок от 24 часа, а по случая в РУ Луковит е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s