Община Ловеч ще продължи да помага на театъра

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

След премиерата

 

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова съобщи, ще институцията ще продължи да помага на местния театър.

Това стана снощи, 20.03.2016 г. (неделя) на втората премиера на спектакъла „Търся нов съпруг” от Миро Гавран, постановка на Драматичен театър – Ловеч.


След представлението тя поздрави актьорите Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Валентин Танев за превъзходната игра и човешкото изкуство, което създават. Актьорите пък похвалиха творческата атмосфера в театъра, пълната зала от възторжена публика и Ловеч като привлекателен град.
Заедно с директора на театъра Цвятко Стоилов бяха обсъдени най-наболелите въпроси на институцията, като кметът Корнелия Маринова пое ангажимент да ги придвижи към Общинския съвет. Тя потвърди, че ще има и други акции, подобни като тази на „Ротари клуб“. В момента Общината изчаква да мине първото шестмесечие на финансовата година, за да стане ясно какви ще са възможностите за подпомагане.

Преди представлението председателят на „Ротари клуб“ – Ловеч, Борислав Илевски връчи събраните дарителски средства на стойност над 8000 лева на директора Цвятко Стоилов. Те ще бъдат използвани за откупуване на билети за представления на ДТ – Ловеч.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s