Предстои детското Мис и Мистър Ловеч 2016

_MG_6996Предстои 11-тото издание Малка Мис и Малък Мистър, Мис и Мистър Тийн Ловеч 2016 и 5-тото юбилейно издание на Арт фестивал „New Stars“ Ловеч, част от едноименните национални вериги организирани от регионалния център на Модна агенция ИНТЕРСАУНД с подкрепата на Община Ловеч.

В юбилейното 10-ти фестивал Малка Мис и Малък мистър Ловеч 2015 участваха 45 деца-участници и 40 деца-членове на Звездното детско жури. В съпътстващата програма се включиха почти всички самодейни детски колективи от града с общо над 150 участника. 12 ловешки деца участваха в националните финали 2015 година, всички се върнаха с титли и медали. Преслава Ангелова представи България в престижен международен конкурс, стана Little Miss Planet 2015 и гостува в студиото на национална телевизия.
И тази година очакваме голям интерес и много участници. Режисьор отново ще бъде Мартин Желев – създал поредица международни конкурси, както и последните издания на Националния конкурс Мис България. В програмата на вечерта отново са поканени самодейните детски формации от Ловеч.
На 26.05. от 18.30 ч. На откритата сцена в кв. Вароша в Арт фестивала Арт фестивал „New Stars“ децата ще изявят своите таланти.
На 27.05. от 18.30 ч. На сцената на Ловешката средновековна крепост ще се проведе регионалния финал Малка Мис и Малък Мистър, Мис и Мистър Тийн Ловеч 2016. Входът и за двете събития е свободен.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s