Вихрен купон с любими БГ песни сътвориха в Ловеч „Легендите“

leg 1Вихрен купон с любими БГ песни от няколко десетилетия сътвориха снощи в Ловеч момчетата от супергрупата „Легендите“.

DSC_0257Те изнесоха близо двучасов концерт на площад „Екзарх Йосиф Първи“ като част от програмата за Празника на града 11 май. Групата е в състав Константин Марков и Стенли от ТАНГРА, Константин Цеков от ФСБ, Димитър Кърнев от D2, Любо Киров от ТЕ и Йордан Караджов от СИГНАЛ.
Кулминация на концерта стана чудесното изпълнение на песента „Бъди какъвто си“, където всички изпълнители се включиха във вокалната част.
Данчо Караджов и Любо многократно похвалиха ловешката публика, която пригласяше на всички песни.
Както бяха обещали от групата, звукът на концерта бе мощен и кристално ясен, което усили удоволствието. Всички музиканти се раздадоха до краен предел и бяха викани многократно на бис.
На концерта сред публиката присъстваха кметът на Общината Корнелия Маринова, зам.-кметът Венцислав Христов и Цонко Цонев, бившият кмет на Каварна. Проявата бе организирана в чест на Празника на Ловеч.
Днес, 11 май, официалната част на празника започва от 11 ч. пред храма в центъра на Ловеч. От 21 ч. е дефилето и лазерният спектакъл „Искри“ с участието на Националната гвардейска част. Шоуто тръгва от СОУ „Св. Климент Охридски“ и се развива пл. „Екзарх Йосиф Първи“.(пресцентър на Община Ловеч)

още снимки:

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s