Осем абитуриенти с бални тоалети от ЖГЕРБ – Ловеч

1JGERBn

Осем абитуриенти получиха бални тоалети, дарени от благотворителна кампания на ЖГЕРБ – Ловеч. Тоалетите бяха връчени от общинския ръководител на партията Корнелия Маринова, кмет на общината, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.


Щастливците са Краси Ганчева, Милена Димитрова и Николета Дишева от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина, Андрей Маринов, Габриела Маринова, Микаела Брязова и Георги Гергов от Професионалната гимназия по механоелектротехника и Петко Петков и Андриана Мартинова от Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги. В клуба на ГЕЛБ те се представиха и споделиха своите надежди и планове за бъдещето.
В обръщението си към младите хора Маринова им пожела на първо място да бъдат здрави и да вярват в себе си. Преследвайте мечтите си, трудете се много, за да бъдете успешни, смело се изправяйте пред трудностите, бъдете почтени хора и правете добро в живота си. Надявам се един ден да се върнете в Ловеч и тук да градите професионалната си кариера, тук да създадете дом и семейство и да работите за просперитета на нашия красив град, каза Маринова на абитуриентите.
Инициативата и подкрепена от ЖГЕРБ „Ако си дал – не си живял напразно“ започна в страната преди месеци. В нея се включи и дамската структура от Перник. Именно от там бяха осигурени официалните облекла, които пристигнаха в област Ловеч, за да бъдат разпределени между нуждаещите се абитуриенти. Два от костюмите вече бяха дарени на завършващи в община Ябланица. Днес своите тоалети получиха и ловешките момичета и момчета.
На събитието присъстваха още областният клубен ръководител Калинка Мончева, общинският ръководител на ЖГЕРБ Даниела Събева, общински съветници.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s