Следващото заседание на ОбС Ловеч е насрочено за 30 юни

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Следващото редовно тринадесето заседание на Общинския съвет в Ловеч е на 30.06.2016 г. (четвъртък) от 10.00 часа, обяви в края на вчерашното заседание председателят на ОбС Петър Цолов.

Председателският съвет се насрочва за 16 юни от 16.00 часа, а заседанията на постоянните комисии ще са на 21 и 22 юни по график, който предстои да се уточни.

В дневния ред на предстоящата сесия отсега са включени точки като приемане на нова наредба за преместваеми обекти и елементи на градското обзавеждане на територията на Община Ловеч, както и приемане на наредба за принудително изпълнение на заповед за премахване на незаконни строежи. Ще се разглежда и точка за предоставяне на имот общинска собственост за безвъзмездно право на ползване от читалища, както и процедура по продаването на ресторант „Ерфурт“, партерен етаж.

На последното заседание на 26.05.2016 година бяха приети 21 точки от дневния ред, който съдържаше 22 точки. Оттеглена е точката за отдаване под аренда на поземлена имоти – общинска, в село Александрово, за създаване и отглеждане овощни насаждения – черупкови и костилкови. Предложението за отлагане на решението бе на общинския съветник Минчо Казанджиев, след което вносителят кметът Корнелия Маринова лично изтегли материалите.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s