От днес затварят за седмица подлеза зад Общината в Ловеч

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Поради ремонт от сряда, 27 юли, за една седмица се затваря движението на МПС през подлеза зад сградата на Община – Ловеч. До 3 август там ще се проведат неотложни аварийно-възстановителни работи, като се подновят решетките и каналите за отводняване.

По-точно ще се извърши демонтаж на съществуващите дъждоприемници и монтаж на нови основи от винкел. Следна замонолитване на основите от винкел и поставяне на нови полимерни дъждоприемни решетки.

За целта движението временно се пренасочва по околните улици, като ще бъде поставена маркировка. Затворен ще бъде пътят за МПС по ул. „Осъмска“ в участъка от Железния мост при ул. „Стефан Караджа“ до Транспортния мост към кв. „Вароша“.

Умоляват се всички водачи на МПС да спазват въведената временна организация на движение. Забраната не важи за живеещите в района.

Advertisements

One thought on “От днес затварят за седмица подлеза зад Общината в Ловеч

  1. И като са толкова умни новите ни управници,що не ремонтираха и разбитите решетки точно под покрития мост.Зер цялата отсечка от кръстовището преди транспортния мост за Вароша та до излизането от подлеза на моста“за никъде“беше затворена за движение.Или са решили това да го направят като ВИДИМ РЕЗУЛТАТ преди предсрочните избори?!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s