Снимки на филма „Моторът“ затварят днес изхода на Ловеч

 

Първи кадри от "Моторът"

Първи кадри от „Моторът“

Заради снимките на новия български филм „Моторът“ на 26 октомври, сряда, временно ще бъде затворено движението по изходния път от Ловеч към Троян по ул. „Търговска“. Движението ще бъде спряно от 13 до 17 часа в отсечката от Транспортния мост при Барокови къщи до обходния път на Ловеч. Колите ще бъдат пренасочвани по околовръстния път на областния град.

В региона на Ловеч започнаха снимките на новия български филм „Моторът“. Кметът Корнелия Маринова проследи репетициите и заснемането на един епизод под моста край село Лешница, в който играят и деца.

Пред сценариста и режисьора Валентин Гошев  Корнелия Маринова изрази задоволство, че са ангажирани млади хора в продукцията. “Надявам се да останете много доволни от условията и природните дадености в нашата община и пак да се върнете за нов филм“, каза кметът на Ловеч.

Маринова разговаря и с младия Димитър Ангелов (16 г.), който играе ролята на Вили Шмид. В другите роли са Руди Евтимов (Славчо) и  Александра Радичева (Евелина). Техните роли като възрастни хора се изпълняват съответно от  Михаил Мутафов,  Ицко Финци и Гергана Кофарджиева. Ангажирани са и актьори от Ловешкия театър.

Директор на продукцията е Иван Кирилов, а продуцент е Иван Тонев, който е и оператор на филма.  Снимките ще продължат до 12 ноември.

Advertisements

One thought on “Снимки на филма „Моторът“ затварят днес изхода на Ловеч

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s