Кметът Корнелия Маринова и председателят на ОбС Петър Цолов гласуваха

 

Семейство Маринови след гласуването

Семейство Маринови след гласуването

 

„Гласувам за една държава, начело на която ще застане човек можещ, компетентен, с опит с общуването с хората и в познаването на законите, човек с присъствие и в национален план, и в международен. Човек, който познава цената на диалога и на дипломацията. Човек, който може да работи и се е доказал през годините. За една държава с развито гражданско общество, прозрачно и с уважение към законите“.
Това заяви днес кметът на Ловеч Корнелия Маринова, след като пусна бюлетините за избор на президент и вицепрезидент и за референдума.


Кметът Корнелия Маринова пристигна точно в 10 часа, като бе придружена от своя съпруг Красимир Маринов. Те изчакаха близо половин час на опашката за гласуване пред секция № 6 в ОУ „Васил Левски“, училището, на което дълги години Маринова бе директор.

izbori-1
Относно задължителното гласуване, което се прилага за първи път, кметът каза: „Хората, които имат позиция, винаги са гласували и са заявявали кредото си, независимо, че досега вотът не беше задължителен. Но смятам още, че гражданското ни задължение и отговорност към задължителното гласуване ще направят така, че президентът с истинско присъствие ще намери своята реална оценка.“

izbori-3
„Упражних гражданското си право със съзнанието, че най-важно е изборите да отразят адекватно волята на народа в този момент.“ Това коментира, след като пусна двете бюлетини, председателят на Общинския съвет Петър Цолов. Той гласува точно в 11.10 ч. в секция № 5 в ПЕГ „Екзарх Йосиф I“.

3 thoughts on “Кметът Корнелия Маринова и председателят на ОбС Петър Цолов гласуваха

  1. Дали двамата ВАЖНИ гласоподаватели са си мислили кой ли ще е избраният с адекватната воля на народа МОЖЕЩ човек и дали са гласували точно за този човек?
    Ще разберем след оповестяване на резултатите за страната от ЦИК.

    1. След 100 % преброени бюлетини окончателно разбрахме,че според избирателите в Ловеч,в много други областни градове и в страната въобще МОЖЕЩИЯТ човек е Генерал Радев! Видим резултат от управлението на ГЕРБ в българските общини!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s