Гражданин сигнализира, депутат и заместник-кмет чистят гуми от пътя

opasni-gumi-2

 

Депутатът Антон Долапчиев и заместник-кметът инж. Ивелина Радевска чистиха почистиха пътното платно от опасно пръснати гуми, съобщиха от общината. Това стана в изборната нощ срещу понеделник, малко преди 23 часа на ул. „Осъмска“ в Ловеч.


До случката се стигнало, след като зам.-кметът Радевска получава сигнал от гражданин, който констатирал странна барикада, която преграждала напряко цялата улицата. Каучуковите изделия били грабнати от близкия сервиз за гуми и подредени на пътя по подобие на „легнал полицай“. Таксиметровите автомобили ги избягвали, като заобикаляли през тротоара, вижда се на едната снимка.
След намесата на двамата отзовали се на сигнала, движението било възобновено. Не са ясни мотивите на хората, решили да предизвикат инцидент на улицата.

Advertisements

2 thoughts on “Гражданин сигнализира, депутат и заместник-кмет чистят гуми от пътя

  1. Цецо Пиарчето,предлагам те за „вързан ключ“!Сещаш се защо!Триеш и затваряш сайта за хора,които не пишат хвалебствия за кметица и ПП ГЕРБ!

  2. А ето изтритият коментар:
    Гумената бариера е била поставена от симпатизант на ГЕБР и РБ,за да спре преминаването на комунизЪма.Но зам.кметицата и депутатът,като сая видели в изборната нощ към 23 ч.,че той,КомунизЪмът си върви и набира скорост,веднага са отишли да разчисдтят следите от местопрестъплението!Ха-ха-ха.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s