Иззеха незаконно оръжие от мъж в Румянцево

police-3

 

В РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 37- годишен мъж от с.Румянцево, след като в къща в селото, обитавана от него, полицаите са открили и иззели незаконно оръжие. Намерен е самоделен пистолет от бял метал, с чупеща се цев с дължина 20 см спусков механизъм върху затворния блок и с боеприпас

в патронника 22 калибър, както и 13бр. боеприпаси 22 калибър. Намерена е и пушка с дървен приклад, боядисан в кафяв цвят с монтиран оптически прицел, без марка, модел и сериен номер.
По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Полицаи от РУ Троян задържаха крадец на килим

На 18.02.2017г. около 18.00ч. в РУ Троян е получен сигнал, че непознат мъж е взел килим, оставен пред магазин на ул. «Васил Левски» №121, след което се е оттеглил в посока центъра на града. Проведени са незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които е установен и за срок от 24 часа е задържан извършителят – Р.И.-44 годишен, криминално проявен мъж от гр.Троян.

Същевременно в РУ Луковит е образувано досъдебно производство и се изясняват обстоятелствата около възникнал на 18 февруари в 14.30 ч. скандал в с.Дерманци. Боят е станал между две жени – на 37 и 29 години. В резултат на инцидента 37 годишната жена е със счупен крак. Работата по случая продължава.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s