От 6 март приемат документи на търговци за Цветница в Ловеч

1-zvetniza-pazar

От 6 март започва приемането на документи за участие на търговци и занаятчии в Пролетния празник Цветница в Ловеч, който е на 7 – 9 април т. г. Това става ясно от условията за участие, които са публикувани на сайта на общината.


Празникът Цветница 2017 г. е с богата фолклорна програма, която ще се представи на две сцени – на площад „Тодор Кирков“ в кв. „Вароша“ и на специално изградена за празника сцена на площад „Екзарх Йосиф І“.
За участие в изложението на художествените занаяти са поканени майстори-занаятчии. В рамките на празника се организира и продажба на цветя.
На площад „Екзарх Йосиф І“ са отредени места за търговия със захарни изделия и за изграждане на шатри и маси за консумация /скара, бира/.
На площад „Инж. Трифон Трифонов“, познат като гаров площад на Ловеч, ще бъдат разположени всички атракционни обекти – виенски колела, влакчета, колички, люлки и др.
Представянето на попълнените документи в Центъра за услуги и информация на гражданите в Община Ловеч за различните видове участници (скара-бира и захарни изделия, атракциони и маси на гарата, художествени занаяти и демонстрации на занаяти и цветя) става съответно на 6, 7, 9 и 10 март.
Цялата документация по условията може да се изтегли от сайта на общината.

Advertisements

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s